Mi się Auris podobał do pierwszej jazdy - cena kosmos a nic mnie w nim nie powaliło.
Dylematy przed zakupem nowego auta - co wybrać Panowie
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez marektbgMi się Auris podobał do pierwszej jazdy - cena kosmos a nic mnie w nim nie powaliło.
Zamieszczone przez Agamek12o wiele ciekawszymi samochodami były obie moje stare O1PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108moze Ci sprzedac mojego nowego Toura?PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez marlej108moze Ci sprzedac mojego nowego Toura?
Boze pozbawiasz mnie Superba....
PS. swoja droga to najpierw mialem brac Superba, potem Octavie Toura... bo premi mialo nie byc... ale premia przyszla... i w sumie moglby byc Superb gdyby nie to, ze dwa tygodnie temu kupilem Octe... osiolkowi w zloby dano...
Komentarz
-
-
marlej108, Toura sobie sobie zostaw a premie możesz przelać mi
Co do berlingo 1,6 hdi to brałem pod uwagę przed kupnem OII i całkiem fajne autko.
Posiadam takie w firmie ale furgon i przez niespełna 3 lata przebieg ~90 kkm głównie po mieście i prawie zero problemów.Turbo raczej nie zna pojęcia studzenia po jeździe.
A to prawie zero problemów to niestety 3 razy wymieniana była linka sprzęgła z czego 2 na gwarancji.
Komentarz
-
-
...musiałeś brać czarną :lol:
Zamieszczone przez lendberlingo 1,6 hdiPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108kupi Dacie Logan
Coś sobie upatrzyłem ale nie chcą zjechać z ceny :hehe ...jeszcze trochę się potarguję i zobaczymy co dostanę za brak zniżki...a jak nie to będzie coś innego.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rXmiędzy czym, a czym się zastanawiasz
Spokojnie...coś wybiorę :hmm
aaaa zapomniałem o brązowo-złotym kolorze bo też jest fajny...PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981A może na tę Elantrę się skusiłeś...hehePW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
Komentarz